Weider Victory Endurance Salt Caps 90 kapszula ásványi anyag pótló

Weider Victory Endurance Salt Caps 90 kapszula ásványi anyag pótló
3 990 Ft
Hidratálás és ásványianyag feltöltés!
Részletek
A Victory Endurance vitaminokkal kiegészített ásványianyag-pótló sókapszulája a piac egyik legjobb formulája. amely biztosíthatja a megfelelő hidratálást és sópótlást. a megfelelő eredményesség megőrzését.

Miért pont a Salt Caps?


Mert ez az egyedülálló formula tartalmaz minden összetevőt. amely segíthet fenntartani a jó elektrolit egyensúlyt. azaz van benne:
Nátrium: a három elektrolit ásványi anyag közül az elsődlegesen. Így tekinthetjük a legfontosabbnak. mivel segíti a sportolók hidratálását a sejtek vízmegtartó képességének támogatásával. Része van az izmok megfelelő működésében is.Kálium: a három elektrolit közül a második a sorban. Intracelluláris szinten működik. amely nélkülözhetetlen a sav-bázis egyensúlyhoz. az izoműködéshez és a jó neuromuszkuláris működéshezz. Elősegíti a víz megtartását a sejtek közötti térben.Klór: A harmadik elektrolit. Alapvető fontosságú a vízegyensúly fenntartásban. mivel segíti a folyadékok felszívódását. Ezenkívül fontos szerepe van az emésztőrendszer működésében is.Kalcium: Szerepe van az anyagcserében. az izomműködésben. a neuromuszkuláris aktivitásnál. az idegek közötti megfelelő kommunikációban és a véralvadásnál.Vas: A vörösvérsejtek része. a hemoglobin központi atomja. ezért fontos az oxigén szállításában.Magnézium: részt vesz az energia-háztartással (glikolízis és oxidatív foszforiláció) kapcsolatos folyamatokban. a fehérjeszintézisben. a neuromuszkuláris transzmisszióban. az elektrolit egyensúlyban és hozzájárul a fáradtság illetve a fáradtságérzet csökkentéséhez.Jód: Fontos szerepet játszik az energia felszabadulásában. a pajzsmirigyhormonok termelésében. az idegrendszer működésében és a kognitív funkciókban.Réz: Közvetve fontos az oxigén szállításában. így hat a vasanyagcserére is. Ezenkívül része van a csontok jó állapotának biztosításában. a kollagén ellátásban. a glükóz oxidatív metabolizmusában és mint szuperoxid-diszmutáz erős antioxidáns is.Mangán: létfontosságú a mitokondriumokban gazdag szövetek (agy. máj. hasnyálmirigy. vese) anyagcserérjénél.Szelén: erőteljes antioxidáns a glutation-rendszer részeként. Szintén részt vesz a pajzsmirigyhormonok metabolizmusában.Tiamin. más néven B1-vitamin: elengedhetetlen a szénhidrátok anyagcseréjében. az energiatermeléshez. például a Krebs ciklusban. Javíthatja az anaerob küszöböt és növelheti a teljesítményt.D-vitamin: segíti a kalcium és a foszfor felszívódását. részt vesz a növekedésben és a csontok egészségének fenntartásában. az izomok és az immunrendszer működésében.
A Victory Endurance termékcsalád Salt kapszulája biztosítja. hogy a benne lévő elektrolitok. ásványi anyagok és vitaminok hozzájáruljanak a jó teljesítményed fenntartásához.
Tápanyag információk

Összetétel

Kalcium-karbonát, nátrium-klorid, kálium-citrát, zselatin, magnézium-oxid, vas(III)-pirofoszfát, csomósodásgátló szerek: zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid; mangán-glükonát, réz-glükonát, B1-vitamin, kálium-jodid, nátrium-szelenit, D-vitamin, színezékek: E171, E172.
Laktózt, glutént, szójat és tojást tartalmazhat.

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (1 kapszula) NRV1 % / 1 kapszula
Nátrium 140 mg
D-vitamin 5 µg 100
B1-vitamin (Tiamin) 1,1 mg 100
Kálium 90 mg 5
Klorid 210 mg 26
Kalcium 150 mg 19
Vas 9 mg 64
Magnézium 60 mg 16
Jód 150 µg 100
Réz 1 mg 100
Mangán 2 mg 100
Szelén 55 µg 100

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan körülményeket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.