Natúr fehérjeporok

Natúr fehérjeporok a táplálékkiegészítésben

A fehérje elsősorban szöveteink felépítéséért, visszaépítéséért felel, ezért is nevezzük görög eredetű szóval proteinnek, melynek jelentése első elem. És valóban: a minden ételünkben megtalálható szénhidrát és a zsír mellett a fehérje a harmadik mikrotápanyag.

Nézet:
Sorrend:

Kinek van szüksége proteinekre?

Fehérjére nemcsak sportolóknak és testépítőknek van szüksége, hanem mindenkinek, így fehérjetartalmú táplálék-kiegészítőket is bátran fogyaszthat mindenki, hiszen gyorsítja a regenerációt, és jót tesz a bőrnek is. A közhiedelemmel ellentétben nemcsak húsokban, valamint tojás- és tejtermékekben található meg, hanem teljesen vegán alapanyagokból is kinyerhető koncentrált formában.

A natúr fehérjepor természetes ízesítése

Bár a fehérjeporokat sokan fogyasztják édesítve, az ilyen készítmények nem kevés adalékanyagot tartalmaznak a készen fogyaszthatóság és a jó íz reményében. Ha kétségeink vannak az adalékokat illetően, vagy mindenképpen csak a legorganikusabb anyagokat szeretnénk szervezetünkbe vinni, a natúr fehérjeporokat ízesíthetjük más természetes ételekkel, például mézzel, fahéjjal, kakaóval, vagy rakhatjuk gyümölcsturmixba.

A kendermag fehérjepor teljesen vegán

A kendermag az egyik legtermészetesebb és legegészségesebb fehérjeforrás. Rengeteg aminosavat tartalmaz, köztük azokat is, amelyeket a szervezet nem állít elő. Mondani sem szükséges, hogy a kendermag fehérjepor teljes mértékben megfelel a vegán étrend követelményeinek, mégis kevéssé közismert, hogy a bárány- és marhahúshoz közeli mértékben tartalmaz proteint, mely rendkívüli gyorsasággal szívódik fel a szervezetben. A kendermag fehérje egészséges a szívnek, segíti az emésztést, és kiváló izomvesztés nélküli fogyáshoz.

Csakis cukormentes fehérjepor

A megfelelő fehérjepor kiválasztásánál könnyen elcsábulhatunk a különböző adalékanyagokat, esetleg nagyobb mennyiségű szénhidrátot tartalmazó termékek felé. Amennyiben a nagy tömegű izomépítés a célunk, és nem küzdünk cukorbetegséggel, ez nem jelenthet gondot, viszont ha fogyás tekintetében szeretnénk eredményeket elérni, csak cukormentes fehérjeport válasszunk. Az ízesített termékek között is megtalálhatók az úgynevezett „zéró”, azaz cukormentes termékek, valamint a natúr fehérjeporok sem tartalmaznak szénhidrátokat.

Válogasson kedvére natúr fehérjepor termékeinkből!