Weider Vegan BCAA 300 g vegán aminosav

Részletek
Az elágazó láncú aminosavak – röviden BCAA-k – három alapvető aminosavat tartalmaznak. amelyek kulcsfontosságúak az izomnövekedés és -megtartás szempontjából. különösen a sportolók és a rendszeresen edző sportemberek számára.
Ma már alapvető. hogy elkötelezettek legyünk az egészséges életmód és táplálkozás mellett. A Vegan BCAA 100% -ban megfelelő a vegánok számára. egyszerű hozzájutást biztosít a minőségi BCAA aminosavakhoz. emellett a tudatos fogyasztók számára is fontos. hogy összetevői állati eredet-mentesek és fenntartható forrásból származnak.
A Vegan BCAA minden adagja 8.7 gramm elágazó láncú aminosavat tartalmaz és – kiváló íze mellett – nagyban hozzájárul az izmok edzés előtti. alatti és utáni táplálásához.
Egy adag Vegan BCAA 4.3 g leucint. 2.2 g izoleucint és 2.2 g valint és minimális szénhidrátot tartalmaz. továbbá zsír- és cukormentes. Tökéletes bármilyen sportot űző sportoló számára. különösen azoknak. ahol a testsúlykontroll is kiemelten fontos.
Tápanyag információk

Összetétel málna ízű termékben

Figyelem! Az összetétel ízenként változhat! Az összetevők gyári listáját – amennyiben rendelkezésre áll – lásd a termékcímke fülön.

86% BCAA (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, almasav; ízesítő, édesítő: sucralose, acesulfame K, színezék: béta-karotin.
Nyomokban tejet, laktózt, glutént, szóját, tojást és halat tartalmazhat.

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

  • Vegán
  • Zsírmentes
  • Telített zsírtól mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Fehérjében gazdag
  • Kifejezetten nátriumszegény/sószegény

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (10 g) NRV1 % / 10 g
Energia 1063 kJ/254 kcal   106 kJ/25 kcal  
Zsír 0 g 0 g
- amelyben telített zsírsav 0 g 0 g
Szénhidrát 3,7 g 0,4 g
- amelyben cukor 0 g 0 g
Fehérje (protein) 59 g 5,9 g
< 0,01 g < 0,01 g
L-Leucin* 43,1 g 4,3 g
L-Izoleucin* 21,6 g 2,2 g
L-Valin* 21,6 g 2,2 g
* BCAA 86,3 g 8,7 g

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal); * BCAA

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan körülményeket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.