Weider Pure Creatine 600 g kreatin

Rendelhető
Weider Pure Creatine 600 g kreatin
17 990 Ft
A Weider csúcs minőségű creatine monohidrátja az atletikus megjelenéshez!
Részletek
A Pure Creatine® használatának köszönhetően. megnövelhetjük a kreatin raktárainkat. ezáltal gyorsabb regenerációt előidézve. ami keményebb és intenzívebb edzést jelent. A kreatin emellett energiaszolgáltató is. így kitolhatjuk természetes potenciálunkat.

A Pure Creatine® megnöveli a maximális erőszintünket és izmaink emelő erejét.

Ez azt jelenti. hogy keményebben tudunk edzeni. fenntartva az intenzitást. megadva ezzel izmainknak a növekedéshez szükséges stimulust. A kreatin nagy szerepet játszik az ATP raktárak újratöltésében is. A kreatin az izomsejt-működés elsődleges energiaforrása. A Pure Creatine® kiváló minőségű kreatin-monohidrát. amely kizárólag német gyártású. Figyeljen a Creapure®-logóra!

A kreatin eredetileg is jelen van az izomszövetekben és alapvető szerepe van az adenozin-trifoszfát (ATP) szintézisében. Az ATP az az anyag. ami az izmokat alkalmassá teszi az összehúzódésra és erőkifejtésre.
A kreatin a legtisztább. legkönnyebben felszívódó készítmény az izom- és idegszövet közötti kapcsolat biztosítására az izomszövet összehúzódása során. A nagy intenzitású edzések során az ATP lebomlása szolgáltatja az energiát. A kreatin az ATP újratermelődését fokozza. A kutatási eredmények alapján a kreatinszint növelése elősegíti a fáradtság csökkentését. az energiaszint és a test teherbíró képességének növelését. A megnövekedett kreatinszint késlelteti a fáradtság beálltát. emeli az energia-anyagcserét a sejtekben. ezáltal növeli a test teljes tréning és teherbíró képességét. Ezzel a kreatin elengedhetetlen a hosszú kemény edzésekhez valamint egyéb sportokhoz.
A kreatin monohidrát nem véletlenül vált a világ legnépszerűbb táplálékkiegészítőjévé. Alkalmazásakor tapasztalt drámai testtömeg-növekedés a sejttérfogat növekedéséből (cellvolumizáció) ered. A felvett kreatin bekerül a véráramba. áthalad a sejtfalon. és miközben ez történik. hatalmas mennyiségű vizet tud bevinni az izomsejtbe. (Bizonyíték van arra. hogy 1 gramm kreatin akár 50 gramm vizet képes vonzani. azaz bevinni a sejtmembránba. így az nagyobb és feszesebb lesz). Az nem az úgynevezett - szteroidok szedésénél tapasztalható - vízvisszatartás. amely puffadtsággal jár. hanem ez a vízvisszatartás a kreatin esetében az izomsejten belül történik. A kutatások szerint a kreatin hatására bekövetkező sejttérfogat-növekedés a tömörebb. megnövekedett izomzaton és testsúlyon kívül egy olyan =metabolikus= környezetet teremt. mely kedvezőbb az izomnövekedés számára.
Adatok
Barcode
4044782317112
Cikkszám
BKRT-31711
Tápanyag információk

Összetétel

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (3,4 g) NRV1 % / 3,4 g
Kreatin-monohidrát 100 g 3 409 mg
- amelyben Kreatin 88 g 3 000 mg

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan körülményeket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.