Weider Premium BCAA Instant 500 g aminosav

Weider Premium BCAA Instant 500 g aminosav
12 890 Ft
Gyors izomépítés BCAA-al és L-glutaminnal!
Részletek
A Weider Premium BCAA Powder lehetővé teszi a szintetikusan előállított BCAA bevitelének ellnőrzését. Ezért különösen alkalmas a testépítők megnövekedett követelményeinek a kielégítésére. A BCAA kiegészítők különösen fontosak az izmok védelméhez a súlyemelők és testépítők számára. További védelmet nyújt és a regenerációt segíti elő az L-Glutamin aminosav kigészítő. Az L-Glutamin és a BCAA-k ezen kombinációja stimulálja az immunrendszert és javítja a szervezet regenerációs képességét az edzést követően. valamint hozzájárul az izomtömeg gyorsabb növekedéséhez.
Tápanyag információk

Összetétel cseresznye-kókusz ízű termékben

Figyelem! Az összetétel ízenként változhat! Az összetevők gyári listáját – amennyiben rendelkezésre áll – lásd a termékcímke fülön.

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (10 g) NRV1 % / 10 g
L-Leucin* 3 000 mg
L-Izoleucin* 1 500 mg
L-Valin* 1 500 mg
L-Glutamin 1 500 mg
B6-vitamin 0,35 mg 25

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal); * BCAA

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan körülményeket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.