Weider Fat Burner 120 kapszula zsírégető

Weider Fat Burner 120 kapszula zsírégető
Részletek
A természetes növényi összetevők segítik a hatékony thermogenikus zsírégetést. az L-Carnitin-nel kiegészítve a zsírok felhasználása a test energia forrásaként növekedhet. így esetleges visszaépulésük. lerakódásuk csökkenthető. Szabályozó hatással bírhat az inzulin szintre. csökkentheti az édességek utáni vágyakozást is. Ideális kiegészítő a fogyókúrázóknak. Segíthet a hatákonyabb kalória égetésben.µg
Tápanyag információk

Összetétel

Zöld tea kivonat (Camellia sinensis), zselatin, töltőanyag: Cellulóz; Fahéjpor (Cinnamomum zeylanicum), mustárpor (Sinapis alba), csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnézium-sói, szilícium-dioxid; L-karnitin, sav: borkősav; Citrus aurantium kivonat (Citrus aurantium L.), Cayenne bors (Capsicum annuum), Króm (III) klorid, színek: E171, E172 Nyomokban laktózt, glutént, szóját és tojást tartalmazhat.

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (3 kapszula) NRV1 % / 3 kapszula
Króm 40 µg 100 %
Zöld tea kivonat 570 mg
- amelyben EGCG (Epigallotechin Gallate) 86 mg
- amelyben Koffein 46 mg
Mustár 105 mg
fahéj 105 mg
Keserűnarancs 50 mg
- amelyben Szinefrin 3 mg
Cayenne 20 mg
L-Karnitin 55 mg

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan körülményeket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.