Immune Up 60 gumitabletta vitamin készítmény - mandarin-narancs

Immune Up 60 gumitabletta vitamin készítmény - mandarin-narancs
Részletek
Az immunrendszer felelős a vírusok és a baktériumok elleni küzdelemért. és fontos szerepe van az egészség megőrzésében. Ahhoz. hogy ez a védelmünk megfelelően működjön. nagyon fontos. hogy az ebben a folyamatban külcsszerepet játszó anyagok (pl. vitaminok) megfelelő mennyiségben kerüljenek a szervezetünkbe.

Az Immune Up formulát a legfontosabb vitaminok felhasználásával állítottuk össze az immunrendszer hatékony működésének fenntartása érdekében. mindegyik mikroelem esetében megfelelő dózisokat alkalmazva. Továbbá a formulát megerősítettük Echinacea kivonattal. amely közismerten jó hatást gyakorol az immunrendszer működésére.

Összetételében természetesen megtaláljuk a C-vitamint. de az A-. D- és E-vitamint is. továbbá B6-. B12-vitamint. folsavat és biotint is. Ezek a vitaminok – számos klinikai vizsgálat által igazoltan – elengedhetetlenek az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Az Immune Up 100%-ban gluténmentes. természetes módon ízesített és színezett. Ezzel a termékkel élvezetesen. ízletesen gondoskodhatsz a szervezeted védekező képességének megerősítéséről. Az új gumitablettás kiszerelés megkönnyíti a dolgodat. plusz finom is!