Caleido Krill olaj gélkapszula 60 db

Rendelhető
Caleido Krill olaj gélkapszula 60 db
8 614 Ft
Ajándék a világ legtisztább vizéből!
Részletek
A déli sark vizeiben élő sarki krillben a hosszú láncú Omega-3 zsírsavak jelentős része foszfolipid formában található meg. amely fokozza a sejtek rugalmasságát. segíti az egészséget támogató. bioaktív anyagok jobb felszívódását és az Omega-3 zsírsavak hatékonyabb felhasználását. A krill halászati bázisa a norvég felségterületként számon tartott Queen Maud Land az Antarktiszi jégsapkán. Így a Caleido KRILL olaj a világ legtisztább vizeiből látja el Önt természetes Omega-3 zsírsavval.Tanulmányok kimutatták. hogy a foszfolipidekben kötött Omega-3 zsírsavak sokkal kevésbé hajlamosak oxidációra. mint a hagyományos triglicerid formában található Omega-3 zsírsavak. A tiszta Caleido KRILL olaj bővelkedik a természetes antioxidánsban. az astaxantinban. Az egészséget támogató. szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az astaxantin frissentartja a Caleido KRILL olajat. így nincs szükség adalékanyagokra ahhoz. hogy a Caleido KRILL olaj hosszútávon megőrizze stabilitását.

Mitől vörös a krill?
Az ideális összetételen azt értjük. hogy a krillolaj magas koncentrátumban tartalmaz EPA-t és DHA-t egyedi foszfolipid formában. ami a szervezet számára fokozza a hatékony hasznosítást az agy és a sejtmembránok számára. A sarki krill továbbá bővelkedik egy fontos természetes antioxidánsban. az asztaxantinban. A krill kapszula például eme antioxidáns tartalmának köszönheti mélyvörös színét. Az egészséget támogató. szabadgyök semlegesítő hatásának köszönhetően az asztaxantin frissen is tartja a krillt. így nincs szükség további adalékanyagokra ahhoz. hogy a krillolaj hosszútávon megőrizze stabilitását. (Ezzel szemben a legtöbb halolaj tartalmú étrend-kiegészítő hozzáadott antioxidánst tartalmaz. hogy ne avasodjon meg az előállítás alatt vagy a tárolás közben.)

Miért lehet jó barátunk a krill. akire mindig lehet számítani?
Többek között azért. mert elősegítheti a szervezet immunválaszait. vagyis ébren tarthatja testünk „helyőrségét” a betolakodókkal szembeni védekezés során – ami a jelenlegi környezeti hatásokat nézve nem kis feladat. Jó hatással lehet az ízületekre. megőrizve ezzel az általános mozgékonyságunkat. de bevetették már átlagosnak nem mondható állapot. például reumatoid artritisz ellen is. Pozitívan befolyásolhatja az idegrendszer működését. hozzájárulva az általános jó közérzet megtartásához. nem beszélve a szellemi teljesítmény fokozódásáról. amely rendszeres alkalmazásával bekövetkezhet. Jótékony hatással lehet a szívre. a szemre. a vérnyomásra. s egyes bőrproblémák is elháríthatók segítségével.

A vörös rákolaj. a krill tehát olyan ajándéka a természetnek. amellyel nem élni olyan mulasztás. amely nem csak a saját. de az utánunk jövő generációk egészségére is hatással lehet.
Adatok
Barcode
5999886305048
Cikkszám
0504
Tápanyag információk

Összetétel

Krill (Euphausia Superba) olaj, kapszulahéj (zselatin), nedvesítő anyag (glicerin, szorbit)

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

  • Természetes anyagokból
  • GMO mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Cukormentes
  • Fehérjeforrás
  • Nátriummentes/Sómentes

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (2 kapszula) NRV1 % / 2 kapszula
Energia 3051 kJ/729 kcal   N/A  
Zsír 69,70 g
- amelyben telített zsírsav 20 g
Szénhidrát 10,55 g
- amelyben cukor 0 g
poliol 10,55 g
Fehérje (protein) 19,8 g
Rost 0 g
0 g
Krill olaj 1 000 mg
- amelyben Foszfolipid 400 mg
- amelyben Omega 3 zsírsav (Linolénsav) 220 mg
- amelyben EPA 120 mg
- amelyben DHA 55 mg
- amelyben Omega 6 zsírsav (Linolsav) 30 mg
- amelyben Astaxantin 80 μg

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat.