Weider Vegan Protein 750 g vegán fehérjepor - kapucsínó

Rendelhető
Weider Vegan Protein 750 g vegán fehérjepor - kapucsínó
Részletek
A Vegan Protein borsó- és rizsfehérje izolátumból áll. kiegyensúlyozott amino-profillal rendelkezik és még a vegán életmód esetén is tökéletes választás.
A vegán életmód egyre kevesebb lemondással jár napjainkban. mivel a keresletet folyamatosan követi a kínálat immár nemcsak az élelmiszeriparban. hanem egyéb területeken is – gondoljunk például a vegán kozmetikumokra. Az általunk forgalmazott vega fehérje tökéletes választás az állati eredetű termékeket mellőző fogyasztók számára.
Adatok
Barcode
8414192310151
Íz
Kapucsínó
Cikkszám
WJW-200112
Tápanyag információk

Összetétel

Borsófehérje-izolátum (100% Pisane® C9), zsírtalanított kakaópor (Theobroma cacao L.), rizsfehérje-izolátum, csokoládé ízesítés, ModCarb (zabkorpa, quinoa, amaranth, hajdina és köles) Greens kivonat (paprika, gyömbér, brokkoli, spenót, vadkáposzta, zöld tea, málna, banán, kiwi, mangó, szilva, káposzta, áfonya, ananász, narancs, rózsaszín grapefruit, cseresznye, citrom, karfiol, ), lucerna, spirulina, klorella, maltodextrin, gumiarábikum és kukoricaliszt) édesítőszer: Stevia kivonat (steviolglikozidok) és nátrium-klorid

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Laktózmentes
  • Tejmentes
  • Telített zsírtól mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Fehérjében gazdag

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (30 g) NRV1 % / 30 g
Energia 1690 kJ/404 kcal   507 kJ/121 kcal  
Zsír 3,9 g 1,2 g
- amelyben telített zsírsav 0 g 0 g
Szénhidrát 11,4 g 3,4 g
- amelyben cukor 0 g 0 g
Fehérje (protein) 80 g 24 g
1,4 g 0,43 g
Rost 2,1 g 0,6 g

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan körülményeket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.