Weider Vegan Protein 750 g vegán fehérjepor - bogyós gyümölcsök

Weider Vegan Protein 750 g vegán fehérjepor - bogyós gyümölcsök
Részletek
A Vegan Protein borsó- és rizsfehérje izolátumból áll. kiegyensúlyozott amino-profillal rendelkezik és még a vegán életmód esetén is tökéletes választás.
A vegán életmód egyre kevesebb lemondással jár napjainkban. mivel a keresletet folyamatosan követi a kínálat immár nemcsak az élelmiszeriparban. hanem egyéb területeken is – gondoljunk például a vegán kozmetikumokra. Az általunk forgalmazott vega fehérje tökéletes választás az állati eredetű termékeket mellőző fogyasztók számára.
Adatok
Íz
bogyós gyümölcsök
Tápanyag információk

Összetétel

89% borsó fehérje izolátum (100% Pisane® C9), 3% rizsfehérje-izolátum,
2% ModCarb (zabkorpa (gluténmentes), Quinoa, Amaranth, hajdina (gluténmentes), Millet), természetes aroma,
Szín: betanine; 0,5% Acai kivonat 0,1% Fruit & Greens kivonat (paprika, gyömbér, brokkoli, spenót, káposzta, káposzta, zöld tea,
Málna, banán, kiwi, mangó, szilva, mész, áfonya, ananász, narancs, rózsaszín grapefruit, cseresznye, citrom,
Karfiol, búzafű (gluténmentes), lucerna, spirulina, klorid, maltodextrin, sűrítő anyag: arab gomba; Kukorica
Keményítő), édesítőszer: Steviol Glycosides; Nátrium-klorid.

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Laktózmentes
  • Tejmentes
  • Zsírszegény
  • Telített zsírban szegény
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Fehérjében gazdag

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (30 g) NRV1 % / 30 g
Energia 1539 kJ/368 kcal   462 kJ/110 kcal  
Zsír 1,3 g 0,4 g
- amelyben telített zsírsav 0,2 g 0,1 g
Szénhidrát 6,5 g 1,9 g
- amelyben cukor 0 g 0 g
Fehérje (protein) 80 g 24 g
2,9 g 0,86 g
Rost 1,6 g 0,5 g
Dynamic Fruit & Greens 100 mg 30 mg

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan körülményeket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.