VPL Beauty Collagen peptide 150 g

VPL Beauty Collagen peptide 150 g
6 490 Ft

A VPL Beauty Collagen Peptid egyetlen összetevőt tartalmaz - 100% VERISOL® hidrolizált kollagént. A bioaktív kollagénpeptidek®VERISOL® kifejezetten szépségápolási célokra felesztették ki, javítja a bőr minőségét, növeli a rugalmasságát és csökkenti a ráncok mélységét, valamint erősíti a körmöket, akár négy hét alatt is érzékelhető eredményt hozva.

Részletek

A kollagén az egyik legfontosabb fehérje a szervezetben, a bőr fő szerkezeti eleme, amely száraz tömegének körülbelül 80% -át teszi ki. A szervezet természetes módon termel kollagént, azonban az öregedéssel, körülbelül 25 éves kortól csökkenni kezd a termelődés, ami a bőr és a körmök elvékonyodását és nedvességvesztését okozza. A kollagéntermelést az endogén és környezeti tényezők is befolyásolják, beleértve az ultraibolya sugárzást, a hormonokat és a táplálkozást.

A VPL Beauty Collagen Petid közvetlenül belülről befolyásolja a bőr kollagén anyagcseréjét. Ez a hatás ellensúlyozza a bőrrétegek kollagénveszteségét azáltal, hogy stimulálja a bőrsejtek új kollagén termelését. Az eredmény akár 65% -kal megnövekedett kollagén termelés, ami telítettebb, tömörebb, szebb bőrt hozat létre, csökkentheti a finom vonalak és ráncok megjelenését, javítja a bőr rugalmasságát, mérsékelheti a narancsbőrt és gyorsabb körömnövekedést eredményez, kevesebb repedéssel.

A VPL Beauty Collage Peptid könnyen emészthető és gyorsan felszívódik a szervezetben. A termék nem allergén és biztonságos mind a nők, mind a férfiak számára; nem tartalmaz cukrot és zsírokat, mesterséges színezékeket, édesítőszereket, tartósítószereket és ízeket. A VPL Collagen Peptid azonnal oldódik minden hideg folyadékban.

Tápanyag információk

Gluténmentes; Laktózmentes; Mesterséges ízesítőt és színezéket nem tartalmaz; GMO mentes

 

Összetétel: 100% Verisol® hidrolizált kollagén