Marathontime Vegan Protein 300 g fehérjepor - vanília-fahéj

Rendelhető
Marathontime Vegan Protein 300 g fehérjepor - vanília-fahéj
Részletek
A Marathontime Vegan Protein és prémium fehérje. nagy fehérjetartalommal. csak növényi alapokon. Kiváló aminosav profillal a szervezet számára nélkülözhetetlen esszenciális aminosavakkal. Komoly élelmirost forrás. Hatalmas mennyiségű hozzáadott baktériumtörzs probiotikum és emésztő enzimek biztosítják a legjobb hasznosulást.
Adatok
Barcode
5999885325733
Íz
vanília-fahéj
Méret
300 g
Cikkszám
5999885325733
Tápanyag információk

Összetevők

borsófehérje izolátum, rizsfehérje, fava babfehérje, természetes inulin rost (cikóriagyökérből), természetes vanília aroma, természetes édesítőszer (szteviol glikozidok), organikus maca Lepidium meyenii (gyökér) por, ceyloni fahéj Cinnamomum verum (kéreg)

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

  • Vegán
  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Laktózmentes
  • Szójamentes
  • Aszpartámmentes
  • Tartósítószermentes
  • Pálmaolajmentes
  • Telített zsírban szegény
  • Fehérjében gazdag
  • Élelmi rostban gazdag

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (30 g) NRV1 % / 30 g
Energia 1564 kJ/374 kcal   469 kJ/112 kcal  
Zsír 5,3 g 1,6 g 2 %
- amelyből telített zsírsav 1,5 g 0,5 g 3 %
Szénhidrát 8,9 g 2,7 g 1 %
- amelyből cukor 6,2 g 1,9 g 2 %
Fehérje (protein) 67 g 20 g 40 %
0,69 g 0,20 g 3 %
Emésztőenzim-komplex 167 mg 50 mg
Rost 10 g 3 g
B3-vitamin (Niacin) 13,3 mg 4 mg 25 %
B5-vitamin (Pantoténsav) 5 mg 1,35 mg 25 %
B6-vitamin 1,2 mg 305 μg 25 %
B12-vitamin 2 μg 0,625 μg 25 %
Növényi fehérje keverék (borsófehérje izolátum, rizsfehérje, fava babfehérje) 86 g 25,8 g
Természetes prebiotikus inulin rost 10 g 3 g
Spirulina por 500 mg 150 mg
Chlorella por 400 mg 150 mg
ActiBio® Probiotikum 222 mg 66,6 mg (1 MRD CFU)

1 NRV (Nutrient Reference Values): Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Időszakosan felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan tényezőket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.