Marathontime Vegan Protein 300 g fehérjepor - pisztácia

Marathontime Vegan Protein 300 g fehérjepor - pisztácia
Részletek
A Marathontime Vegan Protein és prémium fehérje. nagy fehérjetartalommal. csak növényi alapokon. Kiváló aminosav profillal a szervezet számára nélkülözhetetlen esszenciális aminosavakkal. Komoly élelmirost forrás. Hatalmas mennyiségű hozzáadott baktériumtörzs probiotikum és emésztő enzimek biztosítják a legjobb hasznosulást.
Adatok
Íz
pisztácia
Méret
300 g
Kiegészítő termékek
Tápanyag információk

Összetevők

borsófehérje izolátum, rizsfehérje, fava babfehérje, természetes inulin rost (cikóriagyökérből), természetes pisztácia aroma, organikus spirulina Arthrospira platensis (egész növény) por, organikus chlorella Chlorella vulgaris (egész növény) por, természe

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

  • Vegán
  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Laktózmentes
  • Szójamentes
  • Aszpartámmentes
  • Tartósítószermentes
  • Pálmaolajmentes
  • Alacsony cukortartalmú
  • Fehérjében gazdag
  • Élelmi rostban gazdag

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (30 g) NRV1 % / 30 g
Energia 1582 kJ/378 kcal   475 kJ/113 kcal  
Zsír 5,8 g 1,7 g 3 %
- amelyből telített zsírsav 1,7 g 0,5 g 6 %
Szénhidrát 3,2 g 1 g 1 %
- amelyből cukor 1,1 g 0,3 g 1 %
Fehérje (protein) 73 g 22 g 46 %
1,11 g 0,34 g 6 %
Emésztőenzim-komplex 167 mg 50 mg
Rost 10 g 3 g
B3-vitamin (Niacin) 13,3 mg 4 mg 25 %
B5-vitamin (Pantoténsav) 5 mg 1,35 mg 25 %
B6-vitamin 1,2 mg 305 μg 25 %
B12-vitamin 2 μg 0,625 μg 25 %
Növényi fehérje keverék (borsófehérje izolátum, rizsfehérje, fava babfehérje) 86 g 25,8 g
Természetes prebiotikus inulin rost 10 g 3 g
Spirulina por 520 mg 156 mg
Chlorella por 480 mg 144 mg
ActiBio® Probiotikum 222 mg 66,6 mg (1 MRD CFU)

1 NRV (Nutrient Reference Values): Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Időszakosan felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan tényezőket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.