Marathontime Vegan Protein 300 g fehérjepor - csokoládé

Rendelhető
Marathontime Vegan Protein 300 g fehérjepor - csokoládé
Részletek
A Marathontime Vegan Protein és prémium fehérje. nagy fehérjetartalommal. csak növényi alapokon. Kiváló aminosav profillal a szervezet számára nélkülözhetetlen esszenciális aminosavakkal. Komoly élelmirost forrás. Hatalmas mennyiségű hozzáadott baktériumtörzs probiotikum és emésztő enzimek biztosítják a legjobb hasznosulást.
Adatok
Barcode
5999885325740
Íz
csokoládé
Méret
300 g
Cikkszám
5999885325740
Tápanyag információk

Összetevők

borsófehérje izolátum, rizsfehérje, fava babfehérje, természetes inulin rost (cikóriagyökérből), zsírszegény kakaópor (10-12%), természetes csokoládé aroma, organikus Camu Camu Myrciaria dubia (gyümölcs) por, természetes színezék (karamell), természetes é

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

  • Vegán
  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Laktózmentes
  • Szójamentes
  • Aszpartámmentes
  • Tartósítószermentes
  • Pálmaolajmentes
  • Alacsony cukortartalmú
  • Fehérjében gazdag
  • Élelmi rostban gazdag

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (30 g) NRV1 % / 30 g
Energia 1536 kJ/367 kcal   461 kJ/110 kcal  
Zsír 6,2 g 1,9 g 3 %
- amelyből telített zsírsav 1,9 g 0,6 g 3 %
Szénhidrát 3,9 g 1,2 g 1 %
- amelyből cukor 0,8 g 0,3 g 1 %
Fehérje (protein) 67 g 20 g 40 %
0,68 g 0,2 g 3 %
Emésztőenzim-komplex 167 mg 50 mg
Rost 12 g 3,6 g
B3-vitamin (Niacin) 13,3 mg 4 mg 25 %
B5-vitamin (Pantoténsav) 5 mg 1,35 mg 25 %
B6-vitamin 1,2 mg 305 μg 25 %
B12-vitamin 2 μg 0,625 μg 25 %
Növényi fehérje keverék (borsófehérje izolátum, rizsfehérje, fava babfehérje) 78 g 24 g
Természetes prebiotikus inulin rost 10 g 3 g
ActiBio® Probiotikum 222 mg 66,6 mg (1 MRD CFU)

1 NRV (Nutrient Reference Values): Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Időszakosan felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan tényezőket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.