Caleido KOLLAGÉN+MAGNÉZIUM tabletta 60 db

Rendelhető
Caleido KOLLAGÉN+MAGNÉZIUM tabletta 60 db
Részletek
Korunk embere számára a fiatalos. vonzó megjelenés és a jó életminőség. azaz az egészséges ízületek. csontok és az izmok megtartása elengedhetetlen. A kollagén a leggyakoribb protein az emberi testben. kötőszöveteink legfontosabb alkotórészei. ezek biztosítják a mozgásszervi rendszer infrastruktúráját és ezek a bőr fő szerkezeti elemei. Egészségügyi előnyeit régóta ismerjük. például Ázsiában - elsősorban Japánban - bőrápoló kozmetikumként közel ezer éve alkalmazzák. Mára a kollagénpeptidek az egész világon élvezik a fogyasztók bizalmát. A Caleido Kollagén + Magnézium összetevői révén egyedülállóan nagy tisztaságú kollagénpeptid. egy széles körben alkalmazható. ideális bioaktív hatóanyag. A kíméletes enzimatikus előállítási folyamat lehetővé teszi a pontos hidrolízist és az optimális molekulatömeget. amely biztosítja a kiváló teljesítményt és a könnyű használatot. A Caleido Kollagén + Magnéziumot kifejezetten arra kísérletezték ki. hogy többszörös egészségügyi előnyökkel és funkcionális tulajdonságokkal bírjon. Számos tanulmány. köztük in vitro. in vivo és kettős vak placebo kontrollált klinikai vizsgálat bizonyította a Caleido Kollagén + Magnézium előnyeit a kulcsfontosságú területeken:
- a bőr belülről érkező tápanyagpótlása a kollagénszerkezet javításával fordítja vissza a bőr öregedését
- kitolja a mobilis kor határát és az aktivitást. fizikai jóléttel segítve az egészséges időskort
- fellendítheti. erősítheti a sportteljesítményt
- hatékonyan támogathatja a mozgásszervi egészséget és az aktív életmódot
- a túlsúlyos emberek száma évről évre folyamatosan nő. az ő életminőségük szempontjából kulcskérdés az ízületek minél jobb állapota
TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ. VILÁGSZÍNVONALON!
- EGYEDI FEHÉRJE + KULCSFONTOSSÁGÚ AMINOSAVAK - A Caleido Kollagén + Magnézium 1-es típusú kollagénpeptid a 18 legfontosabb aminosav egyedülálló kombinációja. különösen nagy koncentrációjú glicinnel és prolin/hidroxiprolinnal.
- KÖNNYEN EMÉSZTHETŐ - A natív kollagénekkel ellentétben a Caleido Kollagén + Magnézium nagymértékben emészthető és biológiailag jól hasznosul. Vizsgálatok kimutatták. hogy a hidrolizátumok több mint 90%-át megemésztjük. így ezek néhány órán belül a kötőszövetek rendelkezésére állnak. Ez biztosítja testünk számára az esszenciális peptidek és aminosavak eredményes és gyors felhasználását.
- SEMLEGES ÍZ ÉS ILLAT - Érzékszervi tekintetben a Caleido Kollagén + Magnézium még nagy koncentrációban alkalmazva is jóformán közömbös. Kompromisszumok nélküli. következetes érzékszervi vizsgálatok igazolják ezt a semleges érzékszervi profilt.
- TERMÉSZETES? TERMÉSZETESEN! A Caleido Kollagén + Magnézium természetes forrásokból származik és mentes minden mellékhatástól. A bioaktív peptidek száraz tömegre vonatkoztatva 97% fehérjét tartalmaznak. Összetevők: kollagén peptidek. kollagén-hidrolizátum. zselatin. hidrolizált kollagén. hidrolizált zselatin.
- KÖNNYEN KEZELHETŐ - A Caleido Kollagén + Magnézium számos kulcsfontosságú funkcionális tulajdonsága támasztja alá az egyszerű felhasználhatóságot:
• Azonnal oldódik hideg és meleg folyadékban is
• Kiváló nedvesíthetőség
• Oldatban átlátszó
• Hő- és pH ellenállás
• Szennyeződésmentes
Adatok
Barcode
5999886305734
Cikkszám
0573
Tápanyag információk

Összetétel

PEPTAN® P 2000 LD (sertéskollagén); magnézium-karbonát; duzzasztó anyag (kalcium-foszfát); csomósodásgátló (magnézium-sztearát)

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

  • Természetes anyagokból
  • GMO mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Allergénmentes
  • Mesterséges színezékmentes
  • Tartósítószermentes
  • Zsírszegény
  • Fehérjében gazdag

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (2 tabletta) NRV1 % / 2 tabletta
Energia 1000 kJ/239 kcal   N/A  
Zsír 1,6 g
Szénhidrát 0,0 g
Fehérje (protein) 56,3 g
Kollagén peptid 2000 mg
Magnézium 137 mg 36.60

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat.