Caleido ALMAECET kapszula 90 db

Caleido ALMAECET kapszula 90 db
Részletek


A népszerű házi praktika!


Kiemelten egészséges anyagok, könnyen szedhető kapszulábanAlapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai
    • Antioxidáns hatású

    • Segíthet a káros baktériumok elpusztításában

    • Segítheti a vércukorszint csökkentését és a cukorbetegség kezelését

    • Segíthet a fogyásban


Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) és az Európai Bizottság (EC) által tudományosan nem bizonyított állítások
Részletes leírásAz almaecet népszerű háziszer. Az emberek évszázadok óta használják főzésre és orvoslásra. Sokan állítják, hogy számos egészségügyi panaszt enyhíthet.


Az almaecet különféle egészségi tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve az antimikrobiális és antioxidáns hatásokat. Sőt, bizonyítékok sugallják, hogy olyan egészségügyi előnyökkel járhat, mint például a fogyás elősegítése, a koleszterin- és a vércukorszint csökkentése, a cukorbetegség tüneteinek enyhítése.


Az almaecet az almacukor ecetsavvá történő erjesztésével készül, amely az ecet fő összetevője és ez felelős az egészségügyi előnyeiért.


Az ecet elsődleges összetevője – az ecetsav – elpusztíthatja a káros baktériumokat, illetve megakadályozhatja azok szaporodást, korábban fertőtlenítő- és természetes tartósítószerként is alkalmazták.


Az almaecet ígéretesnek bizonyult az inzulinérzékenység javításában és az étkezés utáni vércukorszint csökkentésében.


Tanulmányok azt sugallják, hogy az ecet fokozhatja a teltségérzetet és segít a kevesebb kalóriabevitelben, ami súlycsökkenéshez vezethet.

 Egy adag = 2 kapszula


2x1 kapszula naponta


Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva

Adatok
Barcode
5999860122456
Cikkszám
2245