BioMenü BIO KURKUMA őrölt 60 g

Rendelhető
BioMenü BIO KURKUMA őrölt 60 g
910 Ft
Talán a létező leghatékonyabb gyógynövény!
Részletek
Az Indiából származó kurkuma hagyományosan az ájurvédikus gyógyászatban. az egészséget javító tulajdonságai miatt használt. A bio kurkumát Észak-Indiában termesztik. ahol a meleg. nedves éghajlat miatt jól érzi magát. A curcuma longa növény gyökereit és gyöktörzsét fogyasztjuk. amelyek a kurkuma jellegzetes élénk sárgás-narancssárga színét és erős borsos ízét adják. A kurkuma széles körben használatos a dél-ázsiai konyhában. Az organikus kurkuma por segítségével adhatunk ízt a curryknek és a leveseknek. a grillezett zöldségek ízletes fűszerezéséhez.
Erős antioxidáns. hatékony gyulladáscsökkentő. antikarcinogén (daganatellenes). antibakteriális. antivirális (vírusölő). antimikrobás és immunstimuláló hatású. A megmosott szárakat megszárítják és megőrlik. az asztalra jellegzetes aromájú. sárga porként kerül. Bőrápoló szerként is kitűnő. mert szabályozza a a faggyúmirigyműködést. tisztítja a pórusokat. fokozza a kapilláris keringést és a kollagéntermelést.
Adatok
Barcode
5999886305789
Cikkszám
0578
Tápanyag információk

Összetevők

100% bio kurkuma (curcuma longa), 3-4% kurkumin tartalom

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

  • Bio
  • Vegán
  • Természetes anyagokból
  • GMO mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Allergénmentes
  • Mesterséges színezékmentes
  • Tartósítószermentes
  • Zsírszegény
  • Telített zsírban szegény
  • Alacsony cukortartalmú
  • Élelmi rostban gazdag
  • Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (5 g) NRV1 % / 5 g
Energia 1272 kJ/304 kcal   N/A  
Zsír 0,9 g
- amelyből telített zsírsav 0,3 g
- amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,4 g
- amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,2 g
Szénhidrát 55,4 g
- amelyből cukor 3,6 g
Rost 19,5 g
Fehérje (protein) 8,3 g
0,1 g

1 NRV (Nutrient Reference Values): Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Időszakosan felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat, hogy figyelembe vegyük a szezonális változékonyságot, a növekedési feltételeket és más olyan tényezőket, amelyek miatt a táplálkozási eredmények változhatnak.