BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 250 g

BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 250 g
Részletek
A kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer. mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által termelt kakaóbab több antioxidánst tartalmaz. mint a vörösbor és háromszor többet. mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik. tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékét mindenféle adalék nélkül.
A BioMenü BIO KAKÓBAB cacao criollo fajtából készül. melyet kiváló minősége miatt a kakaók „királyának” is neveznek. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja. ezek nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav. a sztearinsav és a palmitinsav). illetve többféle aminosavat is tartalmaz(triptofán és argine). Nyers formában nagyon egészséges. rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Rendszeres fogyasztása segíthet megelőzni az időskori szellemi hanyatlást. illetve hatékonyan támogathatja a szív egészséges működését. A kakaóbab élénkítő hatású. éberséget. és jó közérzetet biztosít. Kellemesen kesernyés íze miatt nyersen is fogyasztják. de porrá őrölve és meleg tejben elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle.
Tápanyag információk

Összetétel

100% bio kakaóbab (theobroma cacao, criollo variety)

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

  • Bio
  • Vegán
  • Természetes anyagokból
  • GMO mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Allergénmentes
  • Mesterséges színezékmentes
  • Tartósítószermentes
  • Alacsony cukortartalmú
  • Élelmi rostban gazdag
  • Fehérjeforrás
  • Nátriummentes/Sómentes

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (10-15 g) NRV1 % / 10-15 g
Energia 2242 kJ/535 kcal   N/A  
Zsír 47,1 g
- amelyben telített zsírsav 29,1 g
- amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav 14,2 g
- amelyben többszörösen telítetlen zsírsav 1,4 g
Szénhidrát 1,6 g
- amelyben cukor 1,6 g
Rost 31,4 g
Fehérje (protein) 13,0 g
0,0 g

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat.