BioMenü BIO CÉKLA por 125 g

Rendelhető
BioMenü BIO CÉKLA por 125 g
1 890 Ft
Alacsony kalóriatartalmú tápanyagforrás!
Részletek
A cékla a beta vulagris növény fő gyökérrésze. A gyökér sötétvörös-lila színe az élelmiszereknek élénk színt ad. Gyakori a kelet-európai konyhákban.
Add hozzá a bio céklaport a smoothie-khoz. süteményekhez. mártásokhoz. salátaöntetekhez és levesekhez. hogy jellegzetesen édeskések és természetes módon. sziporkázóan színesek legyenek.
Európába a rómaiak segítségével jutott el és elsősorban gyógyszerként vált ismertté. csak később terjedt el mint élelmiszer. Bár eleinte jellemzően főzték vagy salátákat készítettek belőle. az elmúlt évszázadokban felhasználása egyre sokoldalúbbá vált és népszerűsége folyamatosan nőtt.
A BioMenü BIO CÉKLA port ellenőrzött körülmények között termesztett növényekből gondosan válogatják. tisztítják. majd kíméletesen szárítják. porítják és csomagolják. így megőrzi eredeti. gazdag tápanyagtartalmát.
Dúskál a vitaminokban. ásványi anyagokban és nyomelemekben. Sárgarépával keverve hatásos májtisztító kúrára is alkalmas.
Adatok
Barcode
5999886305796
Cikkszám
0579
Tápanyag információk

Összetétel

100% bio cékla (beta vulgaris)

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

  • Bio
  • Vegán
  • Természetes anyagokból
  • GMO mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Allergénmentes
  • Mesterséges színezékmentes
  • Tartósítószermentes
  • Zsírmentes
  • Telített zsírtól mentes
  • Élelmi rostban gazdag
  • Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (5 g) NRV1 % / 5 g
Energia 1029 kJ/246 kcal   N/A  
Zsír 0,3 g
- amelyben telített zsírsav 0,0 g
- amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav 0,0 g
- amelyben többszörösen telítetlen zsírsav 0,1 g
Szénhidrát 24,7 g
- amelyben cukor 18,3 g
Rost 52,6 g
Fehérje (protein) 10,4 g
0,1 g

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat.