BioMenü BIO ÁRPAFŰ por 250 g

Rendelhető
BioMenü BIO ÁRPAFŰ por 250 g
Részletek
Az árpát az első gabonaféleként tartják számon. történelme i.e. 7000-ig nyúlik vissza. Árpafüvünket az európai gazdálkodók organikus módon termesztik termékeny síkságokon. Az árpafű fiatal korában. a tápanyagtartalma csúcsán kerül betakarításra. Ezt követően az egyik legnagyobb. rendkívül innovatív és hatékony európai dehidratációs üzem dolgozza fel. A végső feldolgozási lépés magában foglalja a zsenge fű finom porrá őrlését. 1 kg por előállításához 5 kg friss levél szükséges .
Az őrlemény bővelkedik az egészségünk számára létfontosságú mikrotápanyagokban. illetve gazdag fehérjékben is. A 22 aminosavból 18-at tartalmaz. beleértve a 8 esszenciális aminosavat. amit a szervezetünk nem képes saját maga számára előállítani. Az árpafű por kitűnő forrás a vegetáriánusok étrendjéből gyakran hiányzó fehérjék pótlására. amelyeket magas koncentrációban és a szervezetünk számára ideális arányban tartalmazhat. Biztosíthatja a kiegyensúlyozott tápanyag-összetételt. illetve azokat a sejtfunkciókhoz szükséges tápanyagokat. amelyek elősegíthetik a növekedést és a fejlődést.
Adatok
Barcode
5999886305383
Cikkszám
0538
Tápanyag információk

Összetétel

100% bio árpafű (hordeum vulgare). Nyomokban zellert, mustármagot, vadrepcét és glutént tartalmazhat.

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok

  • Bio
  • Vegán
  • Természetes anyagokból
  • GMO mentes
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • Mesterséges színezékmentes
  • Tartósítószermentes
  • Zsírszegény
  • Telített zsírban szegény
  • Élelmi rostban gazdag
  • Fehérjeforrás

Tápanyag-információ

  Egységenként (100 g) NRV1 % / 100 g Adagonként (3-5 g) NRV1 % / 3-5 g
Energia 1305 kJ/312 kcal   N/A  
Zsír 1,1 g
- amelyben telített zsírsav 0,2 g
- amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav 0,0 g
- amelyben többszörösen telítetlen zsírsav 0,8 g
Szénhidrát 48,5 g
- amelyben cukor 10,6 g
Rost 24,0 g
Fehérje (protein) 14,6 g
0,5 g
C-vitamin (Aszkorbinsav) 120,0 mg
Kalcium 498,0 mg
Magnézium 154,0 mg
Vas 17,1 mg
Cink 1,6 mg

1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)

Rendszeresen felülvizsgáljuk táplálkozási információinkat.