Beverly BCAA 8:1:1 Aminosav edzés után 200 kapszula – Post Workout

Beverly BCAA 8:1:1 Aminosav edzés után 200 kapszula – Post Workout
Beverly BCAA 8:1:1 Aminosav edzés után 200 kapszula – Post Workout
Beverly BCAA 8:1:1 Aminosav edzés után 200 kapszula – Post Workout
Beverly BCAA 8:1:1 Aminosav edzés után 200 kapszula – Post Workout
17 750 Ft
Egységár: 89 Ft/caps
A BCAA 8:1:1 Aminosav edzés utáni 100 darabos kapszula – a BCAA 8:1:1 Post Workout, egy fejlett és hatékony formula, amely 8:1:1 arányban (8 rész leucin, 1 rész izoleucin és 1 rész valin) és B6-vitaminnal tartalmaz elágazó láncú aminosavakat.
Adatok
Méret
100 kapszula
Információk
A BCAA 8:1:1 Aminosav edzés utáni 100/200 darabos kapszula

A Beveryl Nutrition BCAA 8:1:1 formulája a piac legfejlettebb elágazó láncú aminosav-kombinációja. 8 rész leucint, 1 rész izoleucint és 1 rész valint tartalmaz, magas koncentrációban, amely lehetővé teszi, hogy rövidebb idő alatt nagyobb mennyiségű aminosav szívódjon fel. A test nem képes ezeket az aminosavakat előállítani, így – főleg stressz-helyzetben, vagy megterhelő edzések után – kifejezetten javasolt ezek bevitele, hogy az izmok katabolizmusát elkerüljük.

A BCAA 8:1:1 aminosav edzés utáni kapszula szedése, extrém diéták során is előnyös lehet, mivel csökkenti az izomszövet katabolikus hatását. A kapszulában lévő formája lehetővé teszi a fokozatosabb és teljesebb felszívódást.

A BCAA 8:1:1 elágazó láncú aminosavak (leucin, izoleucin és valin) esszenciális aminosavak, amelyek a vázizom fehérjéiben található aminosavak közel egyharmadát alkotják. Míg az aminosavak többsége csak a májban használható fel energiaforrásként, addig az ágláncú aminosavak közvetlenül felhasználhatók az izomban, ezért az aminosavak fogyasztása edzés vagy verseny közben kiemelt előnyökkel jár.
Elágazó aminosavak

Napi öt adag BCAA 8:1:1 fogyasztása a B6-vitamin RDA 143%-át biztosítja, amely hozzájárul a fehérjék és a glikogén normál anyagcseréjéhez. Részt vesz az energia megszerzésében, és kedvez a fizikai és szellemi jólétnek, beavatkozik az immunrendszer működésébe és az energiatermelésbe.

Élvezze a legjobb elágazó láncú aminosavakat a Beverly Nutrition márkával, és javítsa testösszetételét az izomtömeg növelésével és a testzsírvesztéssel.
Aminosav edzés utáni kapszula előnyei

Építi, javítja és védi az izomtömeget
Serkenti a fehérjeszintézist
Elkerüli az izomkatabolizmust
Meghatározza az izomtömeget
Súlygyarapító

BCAA 8:1:1 Post Workout – használata, fogyasztása

Étrend-kiegészítőként öt kapszulát vegyen be edzés után vagy a táplálkozási szakembere, személyi edzője által javasolt módon.
FONTOS TÁJÉKOZTATÓ

A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó.